Skip to main content

Vandaag hebben de mannen van het Schiedamse Shantykoor Stuurloos een fantastisch en zeer geslaagd optreden gegeven in Boerderij “Weidelicht’’ te Schipluiden, waar ouderen met dementie, een warme en vooral liefdevolle plek vinden, hier kunnen zij even tot rust en tot zich zelf komen, omringd door het schitterende Midden-Delfland.

Bij binnenkomst werden wij als bemanning direct gegrepen door de enorme fijne sfeer die hier heerst, je voelt je onmiddellijk thuis, alles is zeer smaakvol en authentiek Ingericht, hetgeen ook op ieders gezicht was te zien.

Nadat al het materiaal was uitgeladen en de boel was opgesteld konden wij beginnen met ons optreden. Ons repertoire dat, op verzoek, uit veel Nederlandse liedjes en meezingers bestond, werd met veel enthousiasme ontvangen en de aanwezigen zongen uit volle borst mee, ook kon men niet meer stil zitten, dus gingen de voetjes van de vloer, een genot om te zien. Muziek brengt emoties te weeg en stimuleert, geeft energie voor zowel jong als oud.

Eén van onze bemanningsleden liet na afloop zijn hart spreken en het zo treffende verwoordde, ik citeer:
“Ons optreden vanmiddag, ik had dit niet willen missen !!! Wat een enthousiasme bij “patiënten” en begeleiding !!! GEWELDIG !!!

Leave a Reply