Skip to main content

Putten op de Veluwe, Stuurloos is voor de derde uitgenodigd om op te treden op het Santyfestival georganiseerd door Shantykoor “De Kajuitzangers”. Na een fijne ontvangst met koffie en cake werd het festival geopend door de Burgemeester van Putten.
Na de opening ging het festival los. Stuurloos opende op het pleintje bij café “De Dikke Deur” met de zang voor alle aanwezigen op de gezellige terrassen. Na dat de kelen gesmeerd waren met alcoholische dranken, aangeboden door de horeca, spoeden de koorleden, nou ja spoeden, op een slakke gangetje naar het Kerkplein voor Stuurloos tweede optreden.
Het begin van dit optreden ging moeizaam omdat de mannen van het geluid het niet snel onder de knie konden krijgen. Pech voor de koorleden, er ging een groot deel van onze optreed tijd af.
Maar er was nog een derde kans om ons te laten zien wie Stuurloos is, dit ging best wel lekker. Na ons optreden was er voor ieder koorlid een haring, die heeft lekker zijn weg gevonden in de magen van de koorleden, die haring kon lekker zwemmen in het bier wat genuttigd was in de voorgaande uren.
Al met al een heel gezellige middag op deze warme dag in het mooie Putten.
Shantykoor “De Kajuitzangers” bedankt.

Bekijk de foto's

Leave a Reply