Skip to main content

In een bestuursvergadering in december j.l. zat het bestuur met de vraag doen wij nog wat voor de koorleden met Kerstmis, een kerststol of een boterletter. Het bestuur kwam gezamenlijk overeen om iets voor anderen te betekenen. Het idee werd geopperd om het gereserveerde geldbedrag te doneren aan een goed doel. Uiteindelijk is er gekozen voor de voedselbank in Schiedam. Omdat er nooit eieren in de voedselpakketten zou het mooi zijn om vlak voor de Pasen een donatie te doen. Dan hebben de mensen met Pasen een lekker eitje.
Zogezegd zo gedaan. Vorige week 250 doosjes met 6 eieren opgehaald bij “Reinier de Kaasboer” in Schiedam opgehaald en vandaag in de voedselpakketten gedaan. Hier moest natuurlijk een feestelijk tintje worden aangegeven. 24 Koorleden hebben nog een aantal nummers gezongen voor de vrijwilligers in Schiedam, die geweldig werk verrichten voor andere mensen die het financieel niet breed hebben.
Nu is Stuurloos niet stuurloos, ook aan de vrijwilligers heeft Stuurloos gedacht met een attentie waaronder een Cd.
Het geeft als mens toch een goed gevoel dat wij als Stuurlozen en de vrijwilligers van de voedselbank voor een ander mens iets kan betekenen.
Bekijk de video van Jw Schiedam.
Fotografie: Wim Meijers