Skip to main content

De Nieuwjaarsreceptie in onze oefenruimte van wijkcentrum ‘De Brug”. Na het openingswoord door Chiel Harte, onze voorzitter, en een een toast op het nieuwe jaar kwam de gezellige middag op gang. Hier onder het verslag van één onze koorleden Arnold.

Langs deze weg wil ik weer de loftrompet uitten en jullie bedanken voor de meer dan geslaagde middag in “De Brug”. Ik bedank het voltallige bestuur, mede ook namens mijn vrouw, voor deze fantastische Nieuwjaarsborrel. Het was in één woord: “GRANDIOOS”.

De catering was van grote klasse, alsmede de drankjes, het personeel van de Brug,  de muziek van Jack Cross en niet te vergeten onze eigen muzikale sterren: Wim, Peter en Koos en aan de knoppen: onze Carl. Ook onze eigen “paparazzi fotograaf” verdient een pluim, ben benieuwd hoe hij ons nu weer te kijk zal zetten. In ieder geval leuk voor het nageslacht.

Blij verrast was ik ook met  onze nieuwe aankoop, eindelijk zijn we nu allemaal in staat om ons publiek aan te kijken en hoeven we ons niet meer te verschuilen achter onze muziekboeken. Bovendien dat gezeul met al die lessenaars en tekstboeken behoort dan nu ook bijna tot het verleden. De mannen, die achter de schermen, nog hard aan het werk zijn om alles klaar te krijgen ben ik ook grote dank verschuldigd.

Al met al, een zeer geslaagde middag, jullie hebben van mij een blij mens gemaakt.
Arnold en voor jullie allen een dikke kus van Jeanette.