Skip to main content

Na de Brandersfeesten mochten wij op woensdag 28 september een lunchconcert verzorgen in het Theater aan de Schie. Een bijzonder optreden omdat wij de nieuwe reeks muziekprogramma’s, een samenwerking tussen het Theater en Opera aan de Schie, mochten openen.

Wij kregen professionele hulp bij de geluidsversterking en voor sommigen was het een leuke ervaring om ook eens de achterzijde van het theater met de laad- en losplaats, maar ook de artiesteningang en het enorme podium te kunnen bezichtigen.

Het optreden vond plaats in de foyer van het theater en werd geopend door de kersverse nieuwe programmeur, Alexander Chater, die Jean-Baptiste Milon heeft opgevolgd.

Precies op tijd, na een soundcheck voordat het publiek de zaal mocht betreden, klonken de zeemansliederen door de prachtig aangeklede ruimte en genoten de bezoekers op luxe banken van de klanken van ons koor.

Na een toegift, aangevraagd vanuit het publiek, keken wij onder het genot van een drankje wederom terug op een geslaagd optreden om vervolgens koers te zetten naar Maassluis waar we verwacht worden tijdens de Furieade.

Bekijk de foto's

Leave a Reply