Skip to main content

Vanavond hebben wij afscheid genomen van ons oudste koorlid Henk Jansen, hij is niet dood hoor. Henk is een zeer gewaardeerd koorlid, maar de leeftijd gaat een rol spelen en Covid-19 heeft ook een aanslag gepleegd op zijn lichaam.
Henk is een ouwe taaie en gaat gewoon door. Wij, het koor, vonden dat Henk niet via een zijdeur afscheid kon nemen, en vonden het leuk Henk van het eerste uur in 2015 als 7e lid van Stuurloos in het zonnetje wilde zetten. Dat is trouwens aardig gelukt op onze oefenavond.
Na de koffie met een afbeelding van Henk op een lekker gebakje heeft Stuurloos nog even geoefend. Er was trouwens ook nog een jarige, Martin van Rijnsbergen, die hebben wij ook nog even toegezongen.
Na onze oefen nummertjes werd Henk in het zonnetje gezet met een mooie collage foto’s en een lekkere fles whisky. En natuurlijk zijn vrouw Dympf een mooi boeket bloemen. Ik ben nog vergeten te melden dat de dochter en kleinzoon van Henk en Dymph, Kitty en Luuk er ook bij waren. Henk blijft betrokken bij ons cluppie en Henk is voor het leven rustend lid gemaakt
Na dit gebeuren Heeft “Mike Lancel”, zijn eigen naam is gewoon Koos hoor, ook nog een aantal gezellige nummers gezongen met medewerking van onze geluidsman Carl en Karin zijn vriendin. En tot slot heeft het hele koor Henk nog toegezongen.
Wij zijn een te gek cluppie waar gezelligheid te boventoon voert. Maar wij kunnen ook serieus zijn.

Bekijk de foto's

Leave a Reply