Skip to main content

Blankenberge 11 mei 2024.

Stuurloos was voor de derde keer uitgenodigd voor deelname aan de Havenfeesten van Blankenberge.

Stuurloos heeft met elkaar een fantastische dag gehad in Blankenberge! Een zonovergoten dag met een gouden randje, de thuisblijvers krijgen spijt als ze de verhalen horen.
Alles perfect geregeld door de organisatie, zeker de professionele geluidmensen die weten waar ze over praten, bedankt mannen.

Het eerste podium was in het park onder een mooie tent, daar heeft Stuurloos nog een Schiedams water, wat daar gewoon uit de kraan komt, overhandigd aan de heer Alain De Reese van het stadsbestuur

Het tweede podium was bij de haven met veel publiek.

Het derde podium was klein, bloedheet in de zon en enorm veel mensen.

Als afsluiting een kort optreden in de festival tent. Ook daar is er nog een Schiedams water overhandigd aan Peter Sabbe, de grote organisator van het Shantyfestival gebeuren.
Na een lange fantastische dag zijn wij moe maar voldaan naar huiswaarts vertrokken in de gloednieuwe bus van J.L. de Jong Tours met Rick de Jong en zijn vrouw Mandy die Stuurloos op deze dag heeft vervoerd.

Voor Stuurloos kan deze dag niet meer stuk, bedankt organisatie van de havenfeesten Blankenberge, de geluidmensen en Rick van J.L. de Jong Tours.

Fotografie: Aad Onnekink & Wim Meijers.